Concertul AC/DC – Tzapaaa 2009

acdc-800wi

Promoters in Bucharest, Romania have been falsely advertising AC/DC as the headliner for their 2 day Bucharest Rock Arena festival happening on May 30 and 31, 2009.

Nu am inteles miscarea celor care au dat apa la moara (teapa) ca avem in festivalul lui peste prajit pe cei de la AC/DC. Cineva trebuia sa vorbeasca (cred) cu formatia sa le explice ca ne-ar placea sa cante la noi, iar daca oamenii ziceau DA sa fi discutat de bani/locatie etc. Impresarul/managerul nu stia NIMIC!

Inca o data ne-am facut de cacat, nu doar fata de sufletele noastre ci fata de intreaga lume. Romania este singura tara unde se face reclama la ceva inexistent, se aranjeaza concerte fara sa stie artistii si altele asemanatoare. Vezi stirea cu slagarul lui Udrea, imnul litoralului 2009 in care Tudor Gheorghe nu stia nimic de faptul ca va canta/colabora la el.

De cacat, de 3 ori, Romania! Nu vin in Romania (ce e aia Romania?) formatii mari pentru ca e foame de bani. Foamete nealimentata decat prin tepe si aranjamente.

Organizatorii festivalului, firma PlayCool, au plecat în Israel, iar reprezentanţii lor nu mai pot fi contactaţi.

Asadar, TZAPAAAAA (cica au disparut 10000 de euro iar inselatoria putea sa ajunga la 3 milioane de euro)! Cine este PlayCool? Cine erau sponsorii? PLM. Sad stuff! Apropos… suntem siguri de concertul U2 din Romania?

Sharing is caring

3 comments

  1. U2 in Romania? in afara de zvonuri aiurea nu a fost nici o confirmare oficiala asa ca nu stiu de ce vorbesti de “siguranta” unui asemenea concert.

  2. Departe de mine gandul de a fi rasista…cand am auzit stirea la tv acum cateva zile, mi-a venit in minte una din lectiile de viata de la bunicul meu, Dumnezeul sa-l odihneasca, om simplu, dar cu scoala vietii : el ne-a invatat pe noi, nepotii ca “Niciodata sa nu faci afaceri cu tiganii sau cu evreii”. Nu mai spun de ce, ca va dati seama si singuri. Inca o data, nu sunt rasista, si sper ca nu am suparat pe nimeni. Fiecare natie isi are plusurile si minusurile ei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.