Expozitie pisici 2009 – Sofisticat

expozitie-de-pisici-sofisticat-2009-22Expozitie de pisici, prima din 2009, Sofisticat.

Expozitia prezinta peste 150 de pisici de rasa din Romania, Ucraina, Bulgaria, Ungaria, Serbia, Italia, Polonia si Spania. Pentru prima oara in Romania vor fi prezentate exemplare din doua rase noi: Kurilean Bob si Burmese.
Intre rasele prezente, mentionam: Persane, Exotice, Maine Coon, Norvegiene de Padure, Ragdoll, Siberiene, Abisiniene, Albastre de Rusia, Bengaleze, Burmese, British Shorthair, Cornish Rex, Devon Rex, Kurilean Bobtail, Singapura, Peterbald, Siameze si Orientale. La expozitie vor fi prezente numeroase standuri ale importatorilor de hrana si accesorii, inclusiv lansari de produse noi. (aici)

Are loc la Sala Palatului, intrarea 6 lei (se primesc si maruntisuri pentru matze). Cei care vor o matza… vor gasi acolo si de adoptat pisici de expozitie.

Mi-au placut domnle’. Daca vreti sa faceti poze cel mai bun ar fi un 50/1.8 ca nu mai se vad gratiile alea odioase!

Asadar poze de la Sofisticat Expozitia Internationala Felina de Primavara 2009 in continuare:

Sharing is caring

16 comments

 1. Am fost si eu . Mumoase matzele. Si mai mumoase daca nu era inghesuiala aia si daca majoritatea nu dormeau sau nu erau ferite de stapani.

 2. 😀 Duminica a fost mult mai inghesuiala decat sambata… era coada ca pe vremea lu’ impuscatu la carne!

 3. da! si niste uscatele 🙂
  soriceii doar de joaca ca astea-s simandicoase nu mai mananca soareci 😀

 4. ma bucur sa vad si eu poze ,eu sint din galati si as fi vrut sa vad si eu expozitia dar n-am reusit s-ajung ,poate cu alta ocazie .iubesc la nebunie pisicile ,toate .

 5. sunt fan cats si am avut chiar un material cu pisici aristocrate dar asta acum ceva vreme…oricum salut galeria ta foto….e superba

 6. Huuuuuge!

  Era unu la expozitie care putea sa sperie niste caini de talie medie… Misto matza

 7. Intr-adevar, reusita expozitie, multi vizitatori, unii mai putin civilizati…o doamna cam la 50 de ani tot lovea cu inelele de la degete in cusca, mai ca ma speriase si pe mine!! am rugat-o sa inceteze, si a plecat suparata ca ea vrea sa se treazeasca pisicii, sa le vada ochii…deci?
  Sa nu mai vorbesc de miile de blitz-uri, de copiii care-i trageau de blanita, de intrebarile cretine, gen: si cum se procedeaza? imi aleg o pisica si mi-o trimiteti acasa??, sau: doamna, sunt sedate psicile??
  oricum, pisicile au fost superbe, toate, le-as fi luat acasa pe toate!!!
  sunt si minunile mele in poze (cei 2 britishi), mersi frumos!

 8. Pentru nimic.

  Oricum, duminica am mai venit pentru o sesiune de matze dar nu am mai intrat ca era mult prea aglomerat si matzele stresate nu stau la poze…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.