All inclusive PARTY!

all_incl

A fost o data ca niciodata un rusnac. Avea votca lui in damigeana, o femeie cu sani mari si rotunzi, o casa frumoasa si un caine. Deja va ganditi la singurul rus care a intrat in istorie, Ivan Pavlov, si chiar despre el vorbeam. Gagiul a fost psiholog, fiziolog si medic.

Hobby-ul mosului bautor de votca a fost colectarea salivei si a antrenat special pentru asta un caine fotobalos, adica patruped care baleste la lumina.

Studiul de care vom vorbi acum este “Salivarea excesiva a romanului la auzul termenilor all inclusive” si se bazeaza pe salivarea excesiva a individului nascut in plaiurile mioritice cand vede, aude “All Inclusive”. Bulgarii s-au prins de asta si de ceva vreme fugim la ei ca aia ne vor grasi si sanatosi. Nimic mai corect si mai bine gandit decat ideea de mancare, ieftina, multa si buna. Nu mai arunci banii la restaurante care te tepuiesc romaneste si iti servesc laturi pe care cainele lu’ Pavlov nici macar nu le-ar mirosi.

Romania s-a prins si ea de All Inclusive si incep sa apara ofertele. Cazare la munte, 12 margarete si 3 papadii, all inclusive cu veceu in curte, caine la poarta (altul decat ala care baleste la lumina) si televizor cu circuite integrate, un Sirius 208, minune a tehnicii romanesti. In .ro All inclusive este bruma pentru care platesti cat nu face si romanul musca exact ca un peste inainte de futai.

Unde vreau sa ajung? La “bea si mananca vomita cat poti, fa-te muci, baga-le barul in doliu” pe 50 RON de pitzi, 80 RON de coca sau 110 RON daca esti cuplu. Asta vrem, nu? Uite aici petrecere serioasa unde poti sa bei pana se anunta coma alcoolica sau pana te iau la bataie ori femeia, ori badigarzii pentru ca te-ai facut ranga/lemn/muci/papuci/spartinbuci. Go! Go! Go!

Sharing is caring

4 comments

  1. Mi se pare mult 80RON. Daca imi pune pe masa 5 sticle de whisky, nu ma supar sa dau 80 RON, dar cred ca asa ceva nu au acolo. Si chiar daca ar fi, tot mi se pare mult..De banii astia bei un week-end si te distrezi la fel de bine.

  2. Hehehe! Vulpea cand nu ajunge la struguri zice ca-s acri sau prostul moare de grija altuia!
    Ce iti pasa? Te deranjeaza in mod direct? Iti sparg timpanele cu manele sau zgomote de bormasini? Lasa mizerie intr-un loc public? Who gives a fuck???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.