Lamureste-te online despre… briza electrica

samsung-moderato

Google, prietenul nostru.

De luni caut serios pe internet “cel mai bun aer conditionat  de 12.000 BTU”. Pagini de www de la producatori, magazine online si tot ce vrea muschiul tau. Inverter? Fara inverter? Filtre anti gripa? (lol)

Dupa google am trecut la forum-urile romanesti unde evident se gasesc thread-uri interminabile despre firme meseriase, cel mai bun, cel mai frumos si mai avantajos. Ce nu mi-a placut niciodata la forumurile noastre: cantitatea enorma de neavizati care-si dau cu parerea. La fel ca burtosii cu bere in mana care brusc devin mecanici cand sunt adunati in jurul unei dacii careia i se schimba uleiul. Ei le stiu pe toate!

In forumuri incepi sa cauti de bou… si iesi vaca! Nu mai stii nici ce vroiai initial sa cumperi, nu mai crezi nimic din minciunile de marketing ale producatorului si aflii cu stupoare ca toate-s facute in sfanta China! Da ce credeai romane? Mana de lucru este ieftina in China!

Prin urmare: 12000 BTU, inverter si silentios! Asta caut acum :)) Daca nu gasesc ceva mai bun imi iau ce e in poza! BTW: Tu ce briza ai?

Sharing is caring

6 comments

  1. Eu am 2 unitati de la Fujitsu Siemens ASY12U. Le am de vreo 2 ani si merg excelent, le-am folosit si toamna-iarna cand astia uitasera sa dea drumul la caldura. Arunca un ochi.

  2. La firma s-a cumparat saptamana trecut un Whirpool.
    Eu zic sa te orientezi dupa pret. Ca toate fac acelasi lucru. Si dupa viteza cu care vin sa le monteze. Vezi ca a inceput “sezonul” si dureaza mult pana ti le pun.

  3. Eu am 2 Elektra de 25.000 BTU (!) din alea care se monteaza pe perete ca un calorifer, nu sus langa tavan. Le folosesc pentru cate 2 camere inalte de 3.5m si merg foarte bine de aproape 10 ani.

  4. habar n`am ba … d`aia de baga rece, alkai cred ca e … sau alka 🙂
    dar baga si cald, depinde cum il setez si are telecomanda sparta.

    nici nush cum se cheama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.