GayFest 2009 – 200 gay, 1000 politisti

Total succes GayFest 2009.

gayfest-2009-02

Am plecat de acasa evident prea tarziu si am recuperat pe drum minutele intarziate. Am ajuns la izvor si am zis ca ajungem bine daca… ocolim printre blocuri. Asa se ia teapa. Jandarmii si politia pazeau gangurile prin care aveai acces inspre Bulevardul Unirii si nu te lasau sa treci nici chip. “nu pe aici, ne pare rau!”

Lume multa, in piata Unirii, in mare parte casca gura. Am ajuns, pe drumul cel mai lung evident si am mers (pentru ca nu ne lasau jandarmii si militia sa trecem ca oamenii) pana la un gang pe unde cica trecea presa… nu cred ca ala era locul ca a fost prea usor. Presa domne trebuia sa ocoleasca prin spate (the backdoor) si daca aveai un DSLR erai lasat sa treci, ca deh, nu are tot prostu aparate dalea shmekere care nu filmeaza.

Ca sa zic pe scurt si sa nu plictisesc. Din 200 de oameni care participau la parada cred ca jumatate erau veniti de prin toate colturile lumii ca sa sustina evenimentul, restul prieteni si politie vigilenta, muzica, fotografi zumzaind in jurul divelor paroase :), soare si curcubee. La chestia asta am facut vreo 70-80 de poze dupa care am plecat toti pozografii la o zama pe la Curtea Berarilor (da, locul unde servirea e de rahat).

PS. Ne-am intalnit acolo cu Bimus (care evident filma…) si cu Gramo cu care ne-am salutat politicos. L-am mai pozat pe Ariel, baiatu cu carnatii. Fata de anul trecut… hmm… foarte “protejat”, izolat, ascuns. Comunitatea lor inca este in dulap

Sharing is caring

12 comments

  1. bine ca m-ai vz, m-ai fotografiat, dar n-ai zis si tu: “salut detergentule, iti sta bine parul azi!”. si eu cand vad poza, deci? 🙂

  2. vad ca m’ai vazut si pe mine.
    eram la masa cu prietena mea si’nca un cuplu.
    am vrut sa unim mesele dar n’am putut.
    🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.