Weekend-uri mai mari… plz!

As vrea sa avem weekend-uri mai lungi. 3 zile de weekend ar fi superb… pentru ca ar dura mai mult festivalurile ca B-Fit si in general faci mai multe chestii in 3 zile de weekend decat in vineri + sambata + duminica. Vineri oricum este mancata destul de mult de job si nu iti mai ramane mare lucru sa faci decat o berica prin vreun pub si som de voie, asta daca nu te duci sa rupi neuronu’n doua prin cluburi.

De ce vreau 3 zile? Pentru ca daca 1 zi o pierzi prin casa ca ploua (sau sa zicem ca o pierzi la munca) mai ai 2 zile in care poti sa te desfasori. Pentru weekend-ul asta aveam programata (dar nu stabilita) o iesire in Bricostore, pentru o gura de aerisire de hota ca nu am fost in stare sa imi cumpar una de cand m-am mutat.

Sa facem o petitie pentru asta?

Daca stam sa ne gandim suntem niste robotei si nu ne-ar prinde rau 3 zile de concediu saptamanal. Printre afise electorale gen “Doi crestini si patrioti vor scapa tara de hoti” mi-ar placea sa vad un afis (macar unu) care sa scrie cu litere imense “+1 zi la weekend“. Ar fi o promisiune electorala noua la care este posibil ca romanu sa puna botu, restul promisiunilor nu mai au efect.

Au inceput politicienii sa se poarte natural. Ne mint din nou…

7 Replies to “Weekend-uri mai mari… plz!”

  1. Daa, (clişeu de reclamă!, rog scuzaţi), ştiu cum este . Nici mie nu mai îmi ajung zilele libere. Măcar de nu am avea şi vineri program plin. Sau să începem de marţi..

    @rasebo: haha, deci nu mi s-a părut mie :)))

  2. Eu propun deschiderea unei petitii 😀 pentru a obtine o zi in plus.
    De fapt mi-am luat-o de azi ::))

  3. Din aia alba din plastic ca sa o bagi in gaura?
    Gasesti si la Cora 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *