Electorat satul

Suntem toti satui de politica si politicieni. Dovada: au inceput si altii sa isi exprime scarba, pe Piticu & Anca i-am gasit in feeder dar pun pariu ca mai sunt MULTI care au acelasi lucru de spus! De aici venim si ne intrebam daca avem pe cine vota, daca mai merita sa ii votam sau doar sa ii vanam cu un shotgun cand ii vedem pe strada.

Merita sa te duci la VOT?

View Results

Loading ... Loading ...

Cred ca ar avea rezultate pozitive daca iesim in strada cand nu ne convine ceva, atunci cand ne fura cu nesimtire din drepturi si isi voteaza legi care ne aduc prejudicii morale sau materiale. Isi permit sa faca ce vor ei – nu ce vrea poporul – pentru ca acest popor inca nu isi cere drepturile, cumva ca pe vremea lui Ceausescu – daca comentai, ti-o luai!

Sharing is caring

11 comments

 1. Eu as vota varianta 3 daca exprimarea ar fi potrivita pentru o doamna. Asa…ma abtin!

 2. Nu ne ducem, nu-i bine.
  Ne ducem, iar nu-i bine.
  Cum o dai, tot prost iese.

 3. Pai nu cred ca vom afla vreodata ce s-a intamplat in 1989…. clar este ca nu am ajuns deloc bine!

 4. Crezi ca a fost vreodata altfel?? Citeste-l pe Caragiale si vei vedea! Parca totul a fost scris ieri.

 5. Pai la noi este ceva redundant! Trebuie sa ne schimbam mentalitatea ca nu vom ajunge departe, cel putin nu mai merge asa!

 6. Putem pleca de la ideea ca nu exista doi oameni la fel. Deci nici doi oameni la fel de rau intentionati.
  Mai putem pleca de la realitatea faptului ca, pe final de mandat si in campanie, politicienii ii “mituiesc” doar pe cei despre care cred ca vor veni la vot. Si daca pentru baba Rada 50 de lei in plus la pensie e ceva, iar pentru nea Gicu de la scularie 3 mici si o bere moca sunt de vis… Trebuie sa cerem si noi, astialalti, ceva. Si cred eu ca nu ne multumim cu mita ordinara.

 7. In 90 am tocit strazile Bucurestiului de cat am iesit in strada si cu ce ne-am ales? Cu 85% pt Iliescu -pe bune- si cu FSN&Co in parlament. Crezi ca s-a schimbat chiar asa de mult mentalitatea de atunci? S-a redus doar drastic prezenta la vot pt ca cei care chiar ar putea schimba ceva, cei tineri, voteaza la nr 3

 8. Ce nu se înţelege, totuşi, e că un vot în alb contează mai mult decât dacă stai acasă şi faci greva ştampilei. Votul alb arată că da, sunt dispus să votez, dar nu cu hoţii care se află-n toate partidele. Eu unul aş băga lege pentru a face votul obligatoriu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.