Drumul Taberei – Universitate

2 ore!

Pai cum sa nu iti strice ziua asa ceva? Cum sa nu te enervezi cand cu o zi inainte ai facut celebrul “45 de minute”? Se zice ca ziua buna se cunoaste de dimineata, dar ti-o futi in trafic, pentru ca nu este nici o regula dupa care sa te iei sa ajungi la timp din Drumul Taberei!

Ne-au promis metrou si ne-au dat ciorapii la supt pana la urmatorul set de promisiuni. Acum vin iar alegeri si pe langa traficul infernal vom sta sa ii privim pe afisajele electorale care vor invada orasul. Ii privim cum ne zambesc “voteaza” si ne roadem unghiile in coloana de la semafor, sperand ca nu vom intarzia prea mult la munca, sperand ca restul zilei va fi mai bun… Speranta moare ultima!

Am plecat din Iancului de unde faceam 20 de minute pe jos pana la Universitate, mers agale cu tigara in gura!

Sharing is caring

4 comments

 1. Intre timp s-a deschis mallul afi cotroceni, mai mult decat atat este faptul ca se aproprie si sarbatorile. Sa vezi cum o sa fie in luna decembrie, nici nu vreau sa ma gandesc la ce haos o sa fie… o sa ne gandim ca in noiembrie faceam “numai 2 ore” 🙂 iar cele “45 minute” o sa fie un vis frumos de vara… !

 2. 🙂
  S-a mai linistit, nu mai contorizam 2 ore, dar este foarte imprevizibil traficul de drumul taberei!
  Afi “palas” deja fute traficul din zonaia, rau!

 3. Poate imi explica si mie cineva cum acelasi proiect costa anul trecut 523 milioane € si acum costa 700 milioane €?

  Nu cumva de anul trecut pana acum au scazut si preturile la materiale si salariile?

  Fix in noiembrie trecut era anuntat acelasi lucru – lansarea licitatiei… de atunci pana acum ce mama naibii s-a intamplat?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.