Ciclopromenada nocturna 2010

Dupa miscarea Bikewalk (primul pe 2010) am fost astazi la Ciclopromenada Nocturna (organizata de ONGFest) dar adevaratele detalii le vezi pe bicla.ro.

Bravo bai, mai iesim din casa la o plimbare, mai un fluierat, mai un pedalat! Bicicleta devine din ce in ce mai populara ca mijloc de transport, 4 din colegii mei de la munca vin aproape zilnic pe bicicleta in loc sa stea nervosi in trafic. Eu nu am masina asa ca “by default” daca nu ploua sigur voi fi calare pe “Petunia“.

Mi-a placut la Ciclopromenada nocturna.

Cicloteque a oferit 60 de biciclete de închiriat la preţ redus. Felicitari ca s-au implicat dar bicicletele de la Cicloteque sunt INFECTE!!! Nu merg franele, scartaie din toate incheieturile, daca nu iti faci un antitetanos sigur va fi nevoie sa iti faci. Zgomotul lantului care loveste aparatoarea (acea tabla infecta, prinsa cu suruburi de la jocuri mecano sau cu sarma) te scoate din sarite, nu ai nevoie de sonerie ca te auzi de la o posta.

Mare diferenta fac bicicletele oferite gratuit catre populatie de catre Primaria Sectorului 1 in cadrul proiectului “La Pedale“, sunt mult mai bine intretinute, tin franele si au mai pe toate masurile – pentru daia inalti dar si pentru scunzi 😀 Astea le gasiti in parcurile Herăstrău şi Kiseleff, sunt verzi (puke green), subliniez, MOKA! De ce am zis de cele 2 centre? Ei bine daca dai niste bani macar sa iti faca placere, daca dai niste bani macar sa poti pune frana!!! Ei se bazeaza pe frana din butuc dar cand trebuie sa dai inapoi juma’ de pedala… si vine troleul… parca mai bine plonjezi intr-un sant cu cacat decat sa crapi ca prostu’ pe o bicla pe care ai mai dat si bani sa o inchiriezi!

Asadar… pedalati ca e sanatos, pedalati inspre munca, inspre bere, inspre orice!!! E misto, mult mai misto decat blogaiala si feisbuceala!

PS. In poza sunt un sfert din cati s-au adunat pana am plecat “pe traseu”!

Sharing is caring

7 comments

  1. Pedaleaza, pedaleaza! Cineva trebuie sa inhaleze si sa traga in plamani praful ridicat de vant, gazele de esapament, riscul de a fi calcat din neatentia vreunui sofer sau din propria greseala! In rest e grozav! :))))))))))

  2. PS: Toate astea numai daca nu ai “norocul” sa nimeresti intr-o groapa/canal! :))

  3. Raul… gazele si praful le inhalam oricum :)) in rest un pic de adrenalina nu strica niciodata!
    PS. pe cine chemam pentru mizeria de lucrare facuta de jegurile de la gaze pe coltei?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.