Eurovision 2010

Leonard Miron si Gianina Corondan au prezentat live evenimentul dintr-o camaruta jegoasa din TVR, camaruta a fost la inaltimea comentariilor imbecile elucubrate de cuplul expirat. Nu va meritati salariile platite de toti cei care au televizor iar “Leo” si-a dat pe fata educatia primita la curul vacii prin comentariile deplasate care nu isi aveau locul pe o televiziune nationala.

Germania pe locul 1 cu Lena – Sattelite, locul 2 castigat de Turcia cu maNga – We Could Be The Same, locul 3 (lol) Romania cu Paula Seling si Ovi Playing With Fire.

Sa revenim la prezentatorii… ca astia m-au calcat pe nervi: Leonerd a recunoscut ca nu se pricepe la muzica, dar totusi a prezentat evenimentul.

Sharing is caring

2 comments

  1. Iote ca mai sunt…..”clienti” si pentru “Eurovision”! :))
    Te plictiseai rau daca ai stat sa te uiti la….”chestia” aia! =))

  2. :))) ar trebui sa rectifici un mic detaliu: Leonard n-a fost crescut la curu’ vacii, mai degraba la curu’ vreunui mascul, dar hai ca nu vreau sa fiu catalogata drept homofoba…:D Oricum, tipul e mai rasuflat decat basina unui mos, si nici in anii ’90, cand era o “prospatura” in marele clan TVR, nu mirosea a primavara. A fost si va ramane the same expired fart, as always 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.