Old farts & RATB

Nu am inteles niciodata, si probabil inca cel putin 40 de ani nu o sa inteleg.

Care este taina cu tinutul geamurilor inchise in RATB si de ce zbiara babacii cand vrei sa deschizi un geam, fie din cauza caldurii, fie ca pute a jeg de subtioara? Lor le face cumva placere sa stea in spatii neaerisite unde pute a transpiratie, partzuri si veverite moarte?

Daca nu prestam dus de dimineata macar sa stam cu geamurile deschise sa iasa aromele… ca nu mai este iarna!

PS: veverite moarte = ciorapi flaushati, transpirati, galvanizati, cauciucati, toxici si asa mai departe.

Sharing is caring

5 comments

 1. ii trage curentu`, si ei is bolnavi cu toate celea, si vor sa stea si jos ca`s obositi pentru ca la randu` lor si ei au cedat locul batranilor:))(cand erau tineri:))

 2. Da, ei sunt bolnavi şi crapă mai repede dacă deschizi geamul. Şi au treabă la piaţă/biserică/vizite fix atunci când lumea pleacă la muncă. Sau când lumea se întoarce de la muncă.

  Da’ mai ales nu înţeleg că, odată cu bătrâneţea, vine şi un set de hormoni care îndoaie nasul tinerilor şi care e cunoscut sub numele de “putoare de moşneag”. Adică, odată cu bătrâneţea, nu ar trebui să faci economie la apă, ci să te speli mai cu spor.

  Dar mai bine tac, că îs prost-crescut. Of, tineretul din ziua de astăzi.

 3. :)))) RATB-ul ca RATB-ul, cu toata suita lui de cadavre ambulante, tot nu reusesc sa echivaleze experientele de neuitat traite zilnic intr-un maxi-taxi imputit! sa vezi acolo ce dezmat! 😉 eu ma desfat zilnic in TJP 146 (adicatalea tusea si cu junghiul din Pantelimon nr 146) E absolut demential! >:)))) Daca vreti “senzatii” tari, bagati o tura! 😛

 4. Da exact, ii trage curentul, fix la a 2-a masea pe stanga sau la spate si se imbolnavesc mai repede daca trece aerul pe langa ei.
  Poate de aceea si miros asa, ca-s mai neaerisiti, sa se conserve, sa se mumifice.
  Intr-adevar este incredibil cum misuna in permanenta, non-stop colcaie ca gandacii prin oras tarsh-tarsh de dimineata pana seara, plin de mosi si babe…
  Ca si in trafic, n-am nimic cu aia de se taraie dar sa stea intr-o parte, nu imprastiai ca mustele pe tot… trotuarul si pe carosabil (unde evident e o babeta de merge in reluare pe rosu).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.