Manioasa Floare

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că este “mânios” pentru că are un salariu redus cu 25%, având în vedere că el este doar bugetar, menţionând că această scădere “se simte dramatic” la cei cu salarii mici, dar şi la parlamentari. (mediafax)

Mno, mai floare politica, spune-le asta celor care dupa scaderea dramatica nu mai au bani sa isi plateasca intretinerea.

Ce-mi place de ei cand se dau loviti! Cum poate sa vina asta ca o floricica si sa se planga ca “se simte dramatic”? Cat tupeu are? Sunt sigur ca mai are si alte venituri si nu o sa moara de foame si sunt sigur ca nu il afecteaza asa de mult pe cat plange ca o fetita careia tocmai i-a venit pentru prima oara rusinea lunara.

Politicienii din punctul meu de vedere au deja niste salarii si pensii nesimtit de mari, mai ales ca ei le-au votat (si cine imparte, parte isi face) si in cazurile astea ar trebui sa “shut the fuck up!”…

Sharing is caring

1 comment

  1. El o fi crezut ca daca se plange si el (chiar daca fals) va putea sa-si arate solidaritea fata de restul…Eu zic maaarsh si ii dau o lingurita sa-si manance singur dejectiile chiar daca doar verbale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.