Pista de bicicle’

Avem si in Drumul Taberei pista de biciclete, asezonata cu stalpi antiparcare (in locurile strategice – unii smulsi din cimentul proaspat de bastinasii cu automobile), condimentata cu borduri inalte si evident ca in orice tara care nu se respecta cu pietoni pe care ii vom deranja si evident ne vor deranja!

Oare cand si-or da seama multpreadesteptii astia ca pistele de biciclete de pe trotuare sunt o imbecilitate, mai ales in Drumul Taberei, pepiniera Bucurestiului?

Sharing is caring

4 comments

  1. Eu am o nedumerire: cum s-or fi descurcat bicicliştii in cei 100 de ani cât nu au avut piste? Pe vremea mea se mergea lin, fără grabă, pe trotuare şi stradă, fără incidente. Acum pistele îmi par un moft plătit din bani publici.

  2. De acord!
    Spune-mi: Acum 100 de ani cate automobile erau?

    S-au schimbat lucrurile, soseaua este foarte aglomerata si nu poti sa te duci din punctul A pana in B fara sa dai de cel putin 1 sofer nervos care iti taie fata sau trage de volan inspre tine pentru ca soseaua i-a facut-o mamuca lui cadou cand avea 7 ani…

    Ideea e ca toate pistele din Bucuresti sunt facute la misto, si-au batut joc de banii publici, la fel si in cazul bordurilor, ceasurile cu aur, etc, etc, etc 🙂

  3. Am vazut-o si eu intr-o seara cand imi faceam tura de alergat. Is bune, ca vad mai bine denivelarile din trotuar :))

  4. Clar acele “piste” sunt praf in ochi, de asta toate asociatiile vor pe sosea, dar unde pe sosea? poate suspendate?:))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.