The Expendables

Pentru cata reclama are, ar fi trebuit sa fie ceva mai bun…

Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Mickey Rourke, Terry Crews erau echipa, si o aparitie scurta a lu’ Bruce “Greudeucis” Willis si Arnold “Terminator” pe la inceputul filmului.

Atat a avut filmul asta: baieti buni vs baieti rai si efecte speciale si pirotehnice pe buget redus. Nu trebuia sa ne asteptam la ceva mai cizelat, la o poveste cap coada. Cele 80 milioane $ care cica au finantat filmul pun pariu ca s-au dus la actori si atat.

Scenariul putea fi scris de un copil fara imaginatie (in acest caz doi copii fara imaginatie: Sylvester Stallone si Dave Callaham) iar filmul facut clar doar pentru $$$$. Seamana extraordinar de mult cu filmele de actiune de cat. B pe care le da PRO TV seara la 10… The Expendables are 7.4 din 10 pe IMDB!!! Why!!! A supt (mai rau decat mizeria de Futaiul si Comuna 2)!

Nu-l recomand. Pierdeti banii aiurea – banii ii puteti recupera, timpul NU.

Sharing is caring

4 comments

  1. exact asta am zis si eu cand ma uitam la film mai lipseste Chuck Norris si Steven Seagal :))

  2. Nuuuu…nu privirea clasica Steven Seagal din toate filmele lui…Pana si pe Norris l-as fi suportat (cu toate ca la fel cum a zis si iLL probabil era ocupat) dar nu Seagal..orice numai nu Seagal..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.