Nefumatori – Join?

Oare cand o sa raspund la requestul asta? :))

Parerea mea este ca un fumator isi trage titulatura asta pe viata. Once a smoker, always a smoker. Stiu foarte multa lume care au avut 3 ani de pauza si altii care s-au lasat de fumat (oficial) dar mai sug una cu filtru ocazional.. la bere sau dupa futai… 😀

Sharing is caring

13 comments

 1. Asta era si parerea mea anul trecut, dar intre timp mi-am schimbat-o. Nu ma mai atrag absolut deloc tigarile, dupa 2 ani jumate de cand le-am lasat oficial si 1 an jumate de cand am scapat in vreo 5-6 tigari. Ultimele.

 2. 🙂
  @claus: pe mine ma atrag inca… sau nu am vointa?
  @Alice: 10x, e mai bine cand scriu rar 😀

 3. Nu e pe viaţă, că nu ieşi din burta mamei ţinând elegant ţigara între degete. Devii fumător în momentul în care pui prima ţigară-n gură şi-ţi pierzi titulatura atunci când renunţi la a-ţi mai cumpăra ţigări.

  Sunt la fel de mulţi omuleţi care s-au lăsat de ani buni de fumat, fără să mai pună sau să mai simtă nevoia de a mai pune vreodată ţigara-n gură. Poate chiar mai mulţi decât cei care se păcălesc că de fapt nu fumează dacă-şi aprind ţigara de după sau cei care, după 3-4-5-ţ ani, uită motivele pentru care s-au lăsat prima dată.

 4. Cum tu nu te-ai nascut cu tigara in mana? :)) Bine, o sa fiu mai exact si o sa spun ca iti iei titulatura pe viata din momentul in care ai aprins prima tigara dar reiese din text, cred… NU? Daca sunt la fel de multi oameni care nu au mai pus niciodata tigara in gura inseamna ca 50% reusesc sa nu mai fumeze nici macar 1 data, restul de 50% recidiveaza?

 5. Nu omule, stai liniştit. M-am apucat din tembelism, în clasa a 8-a.

  Pur şi simplu nu-s de acord cu punctul tău de vedere. Ai prezentat numai latura unde se află ăia care se reapucă de fumat şi ăia care se mint că fumatul ocazional nu e aceeaşi chestie cu fumatul “simplu”. De cei care totuşi se lasă şi nu mai simt nevoia să se apuce ai uitat.

  Dacă tot voiai să demontezi punctual comentariul meu, ai uitat că nu e suficient să nu mai cumperi ţigări pentru a nu mai fi fumător. Îs o groază care-şi fumează prietenii. Da’ în fine, ideea reieşea din text. 🙂

 6. @iLL: nu stiu daca e vorba neaparat de vointa, probabil ca inca nu te-ai imbacsit suficient. Eu ajunsesem la saturatie, am bagat prea multe-n plamani.

 7. Si eu tot din tembelism dar prin liceu :), in a 10-a… parca…

  Eh, esti de acord partial cu punctul meu de vedere dar ideea de fumator “in rezerva” este adevarata. Nu stii niciodata cand si in ce imprejurari pui botu la o tigara.

  PS: nu am vrut sa demontez comentariul tau, dar daca tot ai deconspirat fumatorii care nu cumpara tigari… cei mai misto sunt aia care fumeaza aproape un pachet pe zi si nu cumpara tigari. Aia isi nenorocesc plamanii moca!
  PPS: ma pedalez, brb!

 8. Dupa 12 ani de fumat, m-am lasat (inima era obosita, stomacul varza). Acum, dupa 3 ani fara ele pot sa spun ca nu ma mai incanta gustul, mirosul imi fac sila.
  Recunosc ca mai bag cate una la vreun chef (2-3 pe an), dar are efectul unui pachet de tigari fumat odata daca ajunge in plamani (am un pachet de tigari prin casa care nu-mi face cu ochiul).
  Ca sa te lasi definitiv iti trebuie un hobby (sportul e recomandat – alergatul, bicla…orice) si mult curaj ca se poate 😉

  Suntem oameni, nu inteleg ce e cu acel request 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.