Let’s do it Romania are o problema!

O initiativa benefica pentru Romania de sub gunoaie dar oare cat va tine curatenia? Eu sunt de parere ca atata vreme cat locurile curatate vor fi vizitate de romani toata munca este in zadar. Am vecini care arunca diverse de la geam (sticle de plastic, mancare – pentru caini domne, tampoane, parul tuns, cutii de bere etc), vad zilnic soferi care golesc scrumiera la semafor, sa nu ne mai gandim la paizanii care merg la gratar si lasa in urma lor ca la porci.

Pacat de munca altora ca in padurile din jurul Bucurestiului (cel putin) va fi vesnic mizerie. E jeg! Oriunde te uiti o sa vezi gunoaie iar daca racai stratul de natura moarta vei da de alte gunoaie, un fel de musaka din frunze si deseuri.

Asadar Let’s do it Romania are o problema!

Sharing is caring

3 comments

  1. Asa e, LDIR are o problema, are de lucru mult si aparent fara spor, insa eu cred ca marea problema e a noastra a tuturor si ea e reprezentata de categoriile descrise de tine. Pentru ca oricat de mult s-o cazni LDIR pe viitor sa extermine muntii de gunoaie, de gunoaiele astea omenesti nu vom scapa in veci!

  2. Nu am fost, nu voi merge, atata timp cat legea in protectia mediului nu se aplica.
    Sa mergeti la Comana sa vedeti “rezervatie naturala cu gunoaie” , si mai cer si taxa de intrare (am fost cu mtb).
    Romania – un mare jeg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.