Ce poate fi mai pozitiv decat cresterea?

In ritmul in care creste EURO eu vad cum imi scade salariul zilnic, cum raman din ce in ce mai putini bani pentru placeri. Rata este in EURO, toate preturile sunt undeva la baza in EURO… Carburantul in EURO… Toate sunt in EURO!!! De ce nu ne-am nascut noi in Norvegia? E mai racoare, cateodata e prea mult timp lumina dar uite cat de multa lume vrea sa se duca acolo! Cred ca euro o sa depaseasca 5RON indiferent de ce iese la referendum, asta ca tot am auzit voci care spuneau ca vezi domne daca pica Base’ trece de 6RON. O sa treaca de 6 ron chiar daca mai sta Base 2 ani la Cotroceni…

Creste euro si dupa referendum?

 • DA (80%, 8 Votes)
 • NU (20%, 2 Votes)
 • Boicot, aka ma abtin! (0%, 0 Votes)

Total Voters: 10

Loading ... Loading ...
Sharing is caring

7 comments

 1. Al drecu Ponta, asta nu afecteaza doar ronu, ci si forintu maghiar si zlotu polonez. E un soi de piaza rea pentru valutele locale, nu?

  Nu, pur si simplu base da vina pe opozitie pentru o situatie globala. Din cauza lu Ponta creste euro, din cauza lu Crin nu ploua iar din cauza lui Voiculescu e Justitia coruprta. Si prostii inca il mai cred….

 2. Am zis eu ceva de Ponta, Crin si Voiculescu? :))
  Daca as avea puterea as face terci din toti si l-as da la porci. As televiza toata actiunea astfel incat urmatorii politicieni sa stie ce ii asteapta!

 3. Nu tu, dar majoritatea presei, aia a lui MediaPro ca prefera sa faca niste campanie ca sa scape de impozite, aia a lu’ Patriciu ca daca pica baselu il asteapta puscaria, TRVu ca-i de stat, etc.

  Fluctuatia leului e foarte putin influentata de scandalurile politice locale pentru ca daca era asa, pana acum leul era mort. Toti s-au obisnuit cu politica de Dambovita. Sunt probleme economice mult mai grave in zona balcanica, probleme ce vor duce in ritmul asta leul la 5-6 lei indiferent cine ne conduce.

 4. Mai este vorba aici si de economia intregii uniuni europene, care trece prin o perioada foarte grea iar jucatorii cei mai slabi de pe piata vor plati. Sunt multi factori care influenteaza cursul EURO-RON, imi mentin parerea ca partial este si vina circului politic si imi mai mentin convingerea ca este bine sa punem niste bani la ciorap ca o sa vina vremuri mai grele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.