Controlorii si farabiletistii

Astazi in 41 doamnele controloare l-au prins pe unu.

S-a dezlantuit o drama, cu validatu, cu abonamentul… ca el e mai mult sofer, ca el da doar carnetu in loc de buletin… ca stati sa va explic, ca de fapt eu nu am facut-o cu rea vointa, ca abonamentul, ca am uitat…

Nu inteleg de unde atata drama, de unde targuiala asta sa scapi de o amenda. Daca era imbracat ponosit mai intelegeam (sta omu prost cu banii) dar aici nu era cazu – imbracat office, cu Iphone 5, ceas luxos ca o conserva, fular de hipster la gat si ochelari Rayban. Captura regiza un show aproape lacrimogen!

Nu-i prostesti pe controlori, au cursuri de comunicare persuasiva si rup chitanta pe buna dreptate.

PS. daca as face calculul cu o amenda pe luna as iesi in castig 🙂

Sharing is caring

3 comments

  1. Dacă tot poza în tip cu bani (nu oricine își permite iPhone 5, ceas de lux, ochelari Rayban etc.), putea să achite cei 50 de lei fără să mai aducă discuția de carnet, de buletin, de nimic… Am văzut o fază asemănătoare acum câteva luni, tot în 41, cu un nene la vreo 40-50 de ani: se vedea că omul are bani și e doar o întâmplare că e atunci în tramvai, a plătit imediat cei 50 de lei, a primit un card din ăla roșu “Suprataxa” și s-a rezolvat fără scandal.

  2. Eh, “viata e greu”, trebuie sa faci pe desteptul si sa incerci sa scapi de amenda, altfel nu ai fi “cel mai tare” si te ia lumea de prost daca mai vorbesti si flegmatic.

  3. Tot timpul m-am întrebat, ce se întîmplă dacă pur şi simplu te dai jos şi pleci? Am văzut strategia asta pusă în practică de un puşti care i-a ascultat cu atenţie, a dat din cap a încuviinţare şi a coborît la prima staţie. A tras puţin controlorul de el, dar a renunţat rapid şi l-a lăsat să plece.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.