Prezidentiale, nimic special

Inca un tur de prezidențiale, încă un subiect fierbinte pentru presa, încă un motiv sa ne enervam si sa ne dam pumni in cap ca nu știm pe care sa alegem. Din 14 candidați, 12 fără vreo șansă reala, s-au calificat pentru turul al 2-lea cei doi Iohannis și Ponta.

Primul menționat are un discurs monoton si parca nu zice nimic, al 2-lea are un discurs cu care ne-am obișnuit deja, eu încă am impresia ca mănâncă rahat si ca tot ce face este o vendeta cu orice este legat, cat de putin, de Băsescu. Ori a fost molestat în trecut, ori și-a uitat neuronii acasă, ca nu îl vad sa se maturizeze în viitorul apropiat.

Turul 2 va fi foarte interesant, eu as merge pe mana lui Iohannis, pare mai matur si am impresia ca nu vorbește gura fără el. Cel putin din ce am urmărit la televizor Primarul Sibiului are mai multa prestanță și este mai diplomat decât copilul Ponta – un adolescent politician.

Romanii au votat, dar acest exercițiu democratic încă ne da de furca, în străinătate nu s-a prea putut vota… O întrebare logica: dacă de la celelalte tururi în care romanii au votat, știai cam câte buletine de vot îți trebuiesc, de ce s-au trimis mai puține? Prostie sau rea-voință? Oare celor de stânga le este frica de diaspora?

Sharing is caring

3 comments

 1. “161.054 de români au votat duminică în străinătate, cu aproape 70% mai mult faţă de câţi au făcut-o în primul tur al alegerilor din 2009, când au venit la urne 95.068 de conaţionali.”

  Deci nu numai ca pesedistii au blocat furturile masive precum cele de la Paris din 2009, dar au reusit si sa “absoarba” cu 70% mai multi votanti decat la alegerile organizate de pedelisti.

  Iar acum basistii se vaita ca au stat cu orele pe la cozi. Deh, doare cand nu mai poti sa fraudezi ca in 2009.

  Ponta Presedinte!

 2. “…eu as merge pe mana lui Iohannis….”
  Daca mergi pe mana lui Iohannis, mergi, de fapt, pe mainile lui Videanu, Berceanu, Blaga si altii ca ei. Sper ca esti constient de asta.
  Personal consider ca niciunul nu merita votul meu.

 3. Daca as merge pe mana lui Ponta ar fi mult mai bine?
  Ponta nu este un om integru, nici macar asa la suprafata. Nu merita votul de romanilor pentru ca nu ar fi un vot de incredere, ar fi un vot care ar razbuna perioada in care l-am avut presedinte pe Basescu. Prefer un om diplomat, care are lacune de orator decat un papagal care e doar gura de el. Iohannis este alegerea mea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.