SelfHosting – No longer

iLL.ro si photowalk.ro s-au mutat in casa noua.

Am renuntat la self hosting si la hostingothers. Decizia e pur economica dar si logica – prea multe griji: curent, AC, backup, uptime, updates, server virtual, migraza, cloneaza….

A fost o perioada frumoasa, de peste 7 ani in care am tinut pornite jucarii p’acasa pentru placerea de a avea o grija in plus. Cum am ajuns sa ma bosorogesc am zis sa las profesionistilor placerea hosting-ului, ca cineva trebuie sa tina blogul asta, photowalk-ul ala si altele!

Se zice ca: there’s no host like localhost si ca ce-si face omu cu mana lui e sfant… dar e asa misto sa poti sa tragi totul din priza cand pleci de acasa :))

Vine primavara, floricele’n’shit, sa scoatem camerele foto de la naftalina si bicicletele din pod!!!

Sharing is caring

9 comments

  1. Am renuntat de mult la asa ceva. Economic e dezastru, gasesti hosting decent cu uptime 99.5%+ sub 5 Euro pe luna pentru X domenii. E misto sa lasi doar alarma si camerele video in priza cand pleci. 😀

  2. Si cat costa hostingul in norul asta? Cu ce caracteristici? Stiu, exista si pagina oficiala a norului, insa pare a nu mai fi actualizata de mult.

  3. Eu am 2 conturi de 1GB spatiu cu 3DB-uri maxim, 10GB trafic lunar… financiar nu as putea sa iti spun cat costa ca nu platesc eu – este un cont de reseller…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.